Üdvözöljük

Audiorex Kft.

WEBSITE:  www.audiorex.hu
PHONE:  + 36 1 791 4670
EMAIL: varadi@audiorex.hu


Az AB ról

Az Advanced Bionics a világ egyik vezető szolgáltatója súlyos és hallásmaradványos hallásveszteségek tekintetében. Több mint 25 éve az AB eltüntette az akadályokat azoknak akik egyébként elvágva lennének a világ hangjaitól. Olyan szolgáltató, aki folyamatosan koncentrál arra, hogy valódi, új, innovatív technológiai megoldásokkal jöjjön elő. Az AB magas színvonalat képvisel a cochleáris implantátumok teljesítménye, hangminősége és a hangok elérése tekintetében. Mivel több mint 100 000 fülön végzett több mint 130 országban implantációkat és rekordokat ért el nagyteljesítményű és magas minőségű termékeivel, a csapatnyi magas felkészültségű tudósunk, mérnökünk és audiológusunk törekszik a sikerre, igazi csapatként dolgozik és különlegesen vigyáz a magas minőségre.


AB - značka Sonova

Az AB esetében a siker a hallás rehabilitációja iránt érzett szenvedéllyel kezdődik és nagy lendületet ad ennek a világszerte dolgozó több ezer alkalmazott valós ereje és támogatása. Az AB büszke arra, hogy Ő az egyetlen USA-beli cochleáris implantátum gyártó és hasonlóan büszke arra, hogy a nagy Sonova szervezet tagja. A Sonova szervezet tagjai Hallókészülék gyártók, cochleáris implantátum gyártók, vezeték nélküli eszközök gyártói és klinikai szolgáltatók is. A Phonak leányvállalattal, mint a világ legnagyobb hallásrehabilitáló vállalatával való kapcsolat segíti azt, hogy még tökéletesebb és fejlettebb megoldásokat tudjunk nyújtani az erős és megbízható hallókészülékekkel egyetemben. Együtt eltökéltek vagyunk egy olyan élet megteremtésében, ahol mindenki élvezheti a hallást és az akadályok nélküli életet.Cég és termékismertető

  • Több mint 100 000 implantált fül, több mint 130 országban.
  • Több mint 500 szabadalom
  • Száznál több klinikai és egyetemi együttműködés világszerte
  • Majdnem 125 társ-publikáció az elmúlt 5 évben
  • Az első kizárólag gyermek specifikus CI megoldás
  • Az első CI hangprocesszor, amely bármelyik Bluetooth-os eszközzel kapcsolódik
  • Az első aki, ClearVoice hangfeldolgozásal kitűnő hangminőséget produkál, amely automatikusan emeli a beszédértést nehéz zajkörnyezetekben

Van kérdése? Készek vagyunk segíteni.

A HiRes Ultra 3D cochleáris implantátum MedTech Breakthrough Díjat nyert 2019-ben A Mindenkori Legjobb Orvosi Berendezés kategóriában.Mi a Cochleáris Implantátum és hogyan működik?

A cochleáris implantátum rendszer több technológiai elemből áll össze, amelyek együtt működve kiváltják a cochleát, oly módon, hogy közvetlenül küldik a hangot a hallóidegre. Az első egy belső részegység (az implantátum és az elektróda sor) amelyet egy sebész implantál be. A másik egy külső egység csomag, amelyet a fülön viselünk és kapcsolódik az implantátumhoz (mágnes egység és hangprocesszor)1

A mikrofon hanghullámokat rögzít.

2

A hanghullámokat a hangprocesszor részletes digitális jelekké alakítja át.

3

A mágnes egység küldi el a digitális jeleket a cochleáris implantátum és az elektróda sor felé a belső fülbe.

4

Az elektróda sor stimulálja a hallóideget.

5

A hallóideg küld jeleket az agyba amely hanggá alakítja át őket.Termékeink

Az Ab büszke az iparági vezető szerepére a megbízható, magas minőségű és kifinomult hallás megoldások kifejlesztőjeként, amelyek megnyitják a hangok világát a viselők számára világszerte. Tanulmányok mutatják világszerte az AB technológia előnyeit a beszédértés, hangfelismerés, zenei megértés és élvezet tekintetében.. 7,8,9


Sky CI M

A világon az első olyan CI megoldás, amelyet speciálisan gyermekeknek terveztek. Szeretnénk gyermekeinknek a világot nyújtani.

A Sky CI M erős hallásélményt nyújt. Hozzásegíti a felnővő gyermekeket a különleges felfedezésekhez, és segít a külvilággal való könnyed és folyamatos kapcsolódáshoz.

Naída CI M

Kapcsolódj a kedvelt pillanatokhoz.

Az új, felnőtteknek kifejlesztett CI hangprocesszor a híres, bevált Marvel technológián alapul, és direkt kommunikációt tesz lehetővé minden Bluetooth kompatibilis berendezéssel.

AIM

A sebészeknek nincs objektív lehetősége a cochlea működésének ellenőrzésére az elektróda behelyezés közben. Az AIM rendszer nyújt erre megoldást. Az implantátumot használja fel a belső fül és a hallóideg által keltett elektrocochleográfia potenciálok mérésére amelyet akusztikusan stimulál. Ez a folyamatos és valós idejű, elektróda behelyezés közbeni mérés felértékelhetetlen visszajelzést ad a sebésznek.
Ultra 3 D cochleáris implantátum

A különleges HiRes Ultra 3 D cochleáris implantátum innovatív multi-mágnes megoldása nyújt kompatibilitást 3D—s MRI mezőhöz. Lehetőséget ad felnőttnek és gyermeknek egyaránt ahhoz, hogy biztonsággal végezhessenek el rajtuk nagy felbontású képalkotást, mint például a 3.0 Tesla MRI-s mérés, bármilyen előkészület, műtét vagy bandázsolás nélkül.

Chorus hangprocesszor

A legújabb Chorus hangprocesszor, az első generációs implantátum viselőink számára egész napos viselést nyújt egy töltéssel. Vízhatlan védődoboz, és integrált Roger technológia a zajban és távolságban lévő jobb beszédértés elérése céljából.

Teljes megoldás

A legtöbb cochleáris implantátum viselő egy oldalon használ csak implantátumot annak ellenére, hogy mindkét fülön rendelkezik hallásveszteséggel. Mindkét füles hallással lehetőségünk van megérteni azt, hogy a hangok milyen irányból érkeznek, lehetőséget ad zajban jobb beszédértésre. Csökkenti a zaj általi fáradást, és növeli a minőséget és a berendezés iránti megelégedést. A Phonak céggel közösen az AB fejlesztések úgy készülnek, hogy 2 füles Binaurális megoldást nyújtsanak. Ezzel Önnek lehetősége van még erősebben kapcsolódni a környező világhoz.
Naída CI Q-series

A Naida CI hangprocesszor egy kicsi, könnyű hangprocesszor, amely különleges, úttörő tulajdonságokkal bír. Segít abban, hogy Ön könnyedén, jobban hallhasson bármilyen zajkörnyezetben.

HiRes 90K implantátum

A szofisztikált dizájnnal rendelkező HiRes 90K implantátum család különleges programozási lehetőséget nyújt, szinte korlát nélkül tekintettel arra, hogy továbbítsa a hangokat. valamint korlátlan lehetőséget nyújt a jövő innovációinak alkalmazásával a sebészeten kívül.


BESZÉLJÜNK


Közösségi média csatornák


References

1.

Advanced Bionics. (2012) ClearVoice Clinical Results White Paper.

2.

Haumann S, Lenarz Th, Buchner A. Speech Perception with Cochlear Implants as Measured Using a Roving-Level Adaptive Test Method. ORL 2010; 72: 312-318. September 15, 2010. doi:10.1159/000318872

3.

Schramm D, Pickard E, Beauregard Y, Moran L. Evaluation of the ClearVoice Strategy in Children using HiResolution Fidelity 120 Sound Processing. Poster Presentation at the 11th International Conference on Cochlear Implants and Other Implantable Auditory Technologies, Stockholm, SE. June 30-July 3, 2010.

4.

Mathias, N. & Arnold, L. "Preliminary Results of the ClearVoice Evaluation in Adults," Advanced Bionics Europe, 2010.

5.

Alexandre GAULT(1), Drs Hans Mülder(2), Pr Paul J. GOVAERTS(3). (1) : Advanced Bionics AG – Switzerland ; (2) Phonak Communication AG – Switzerland ; (3) The Eargroup - Belgium. Dynamic FM and ClearVoice™ – Improving Speech discrimination  - Technical and clinical verifications
.

6.

Firszt JB, Koch DB, Downing M, Litvak L. (2007) Current steering creates additional pitch percepts in adult cochlear implant recipients. Otology and Neurotology, 28(5):629-636.

7.

Koch DB, Osberger MJ, Segel P, Kessler DK. (2004) HiResolution and conventional sound processing in the HiResolution Bionic Ear: using appropriate outcome measures to assess speech-recognition ability. Audiology and Neurotology, 9:214-223.

8.

Spahr A, Dorman MF, Loiselle LH. 2007. Performance of Patients Using Different Cochlear Implant Systems: Effects of Input Dynamic Range. Ear and Hearing. 28:260-275.

9.

Wolfe, J. et al. "Evaluation of Speech Recognition of Cochlear Implant Recipients Using Adaptive, Digital Remote Microphone Technology and a Speech Enhancement Sound Processing Algorithm."  Journal of the American Academy of Audiology 2015 May;26(5):502-8. doi: 10.3766/jaaa.14099.AB - Sonova márka

Copyright © 2024 Advanced Bionics AG és leányvállalatai. Minden jog fenntartva.

Az űrlap sikeresen elküldve!

köszönjük, hogy hozzánk fordult hallásproblémájával. Az Advanced Bionics hivatalos disztribútora, az Audiorex Kft. képviselője hamarosan kapcsolatba lép majd Önnel.

Amennyiben az Ön kérése halaszthatatlan, vagy további kérdései merülnek fel, kérjük írjon az info@audiorex.hu címre.

Kapcsolódjon már ma és minden kérdése megválaszolásra kerül!

Érdekli esetleg az, hogy többet megtanulhasson az életet is megváltoztató technológiájú Advanced Bionics cochleáris implantátumról?

 AB Személyiség Jogi Védelmi Szabályozás Az AB védi szigorúan a személyiségi jogainkat. Soha nem fogjuk eladni vagy átadni az Önök személyes adatait másik cégnek vagy bármilyen marketing célból.HU-Form-3