AB:n tuki ja kuntoutussovellukset

Kuntoutussovellukset

rehAB Catalogue App sovellus antaa yleiskuvan kaikista ainutlaatuisista kuntoutus- ja sopeutumisresursseista, joita Advanced Bionics tarjoaa kaikenikäisille kuulokojeiden ja sisäkorvaistutteiden käyttäjille auttaakseen heitä kuulemaan paremmin.

Saatavilla iPhone® -ja Android™-laitteisiin.

Lapsille suunnatut sovellukset

AB Listening Adventures is on hurmaava sovellus, joka tarjoaa lapsille hauskan tavan harjoitella lauseiden sisältämien sanojen kuuntelemista. Sovellus on suunniteltu vanhempien tai hoitajien käyttöön. Sen avulla he voivat ohjata 4–10-vuotiaiden lasten kuuntelu- ja kielellisten taitojen kehitystä, joilla on kuulonalenema. Se sisältää:

• kuusi tarinoihin perustuvaa peliä

• useisiin perustekijöihin, monikkoihin, pronomineihin tai minimipareihin keskittyvää kuuntelua

• yli 100 sanajoukkoa

• hauskoja ääniefektejä ja hahmojen puheääniä

• useita mahdollisuuksia sanaston ja lauserakenteiden opettamiseen

Saatavilla iPadiin.

VocAB Scenes on värikäs ja viihdyttävä sovellus. Sen avulla 4–10-vuotiaat lapset, joilla on kuulonalenema, voivat opetella yleistä sanastoa ja kysymysmuotoja hoitajan tai vanhemman opastuksella tapahtuvilla kuunteluharjoituksilla. Sovellus sisältää:

• kuusi erilaista tapahtumakehystä (ulkovesileikit, ranta, lemmikkieläinkauppa, uima-allas, retkeily ja talvihuvit)

• 12 erilaista vedä ja pudota -kohdetta jokaisessa tapahtumakehyksessä

• kolme erilaista peliä jokaisessa tapahtumakehyksessä, jotka tukevat kuuntelu- ja kielellisten taitojen kehittymistä

Saatavilla iPad®-laitteisiin.

IT-MAIS on sovellusversio ammattilaisten ympäri maailmaa käyttämästä suositusta työkalusta, jolla arvioidaan lasten reaktioita ääneen heidän ensimmäisinä kuulokojeteknologian käyttövuosinaan.

Saatavilla iPad®-laitteisiin.

Prosessorisovellukset

myNaída CI app on hauska ja helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla voi tutustua AB:n edistyksellisen Naída CI Q70 -ääniprosessorin ominaisuuksiin ja lisävarusteisiin. Tämä ilmainen Apple®- ja Android™-laitteisiin saatavilla oleva sovellus tuo kattavat oppaat, kiinnostavat videot ja helppotajuiset ohjeet helposti saataville. Se on saatavilla englannin-, ranskan-, italian-, saksan-, espanjan- ja portugalinkielisenä, ja sen voi ladata digitaalisilta iTunes®- ja Google Play™ -jakelukanavilta.

Saatavilla iPad®-, iPhone®- ja Android™-laitteisiin.

Build myNeptune on Tämän Advanced Bionicsin ainutlaatuisen, palkitun, tyylikkään ja interaktiivisen sovelluksen avulla voit suunnitella Neptune™-prosessorisi tyyliisi sopivaksi yhdistelemällä lukuisia eri värivaihtoehtoja. Piditpä yksinkertaisesta valkoisesta tai hauskoista ja kirkkaista väreistä, voit määrittää tyylisi vain sormenpäillä koskettamalla!

Saatavilla iPad® - iPhone®- ja Android™-laitteisiin.

Apple®, iPad®, iTunes® ja iPhone® ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Android™ ja Google Play™ ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Puhu kuuloalan asiantuntijan kanssa