Apps fra Advanced Bionics

Genoptræning

rehAB Catalog appen giver et overblik over AB's genoptræningsmateriale til børn og voksne med høretab, uanset om høretabet er afhjulpet med høreapparat eller CI.

Tilgængelig til iPhone® og Android™.

AB' BabyBeats appen Med BabyBeats appen kan I afspille musik og finde videoeksempler på, hvordan I kan træne med det lille barn med høretab. Der er også information om, hvorfor det er vigtigt at stimulere det lille barn med høretab. Appen findes både i App Store og  på GooglePlay

AB har udviklet  BabyBeats specielt for de helt små børn med høretab (0-3 år) og deres forældre. BabyBeats kan hjælpe dit lille barn med at komme godt i gang med den tidlige sproglige udvikling via musikaktiviteter. På en sjov og lærerig måde guider BabyBeats dig og dit barn igennem en musikalsk rejse. Udover appen har AB også udvilket et BabyBeats sæt, specifikt til babyer og småbørn med høretab.

Læs mere om BabyBeats

Processor Apps

myNaída CI appen er et brugervenligt værktøj for både Naída brugere og fagfolk. Appen er gratis og er tilgængelig til både Apple® og AndroidTM  enheder. Find den i App Store eller på Google Play

Appen indeholder guider, videoer og instruktioner, der er enkle at følge. Vi anbefaler appen til fejlfinding og til brug ved udskiftning af dele, hvor du i appen finder videoer om, hvordan du udskifter de forskellige dele på dit CI.

Fås til iPad®, iPhone®, og Android™.

Apple®, iPad®, iTunes® ogiPhone® er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.c.

Android™ og Google Play™ er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

Formularen er blevet indsendt!

Tak, fordi du kontaktede os for at få hjælp til at finde den rette høreløsning for dig. Du kan trygt stole på os. Vi er et fællesskab bestående af specialister og brugere af cochlear implantater, og vi er parate til at hjælpe dig med at høre og blive hørt. Du vil snart blive kontaktet af en medarbejder fra Advanced Bionics.

Hvis din henvendelse haster, eller hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på adressen customerservice.sca@advancedbionics.com.
Ring til:  0045 6342 4252

Kundeservice

Telefon eller sms: +45 6122 5928

I tidsrummet:
Mandag-torsdag kl. 08:00-16:00
Fredag kl. 08:00-16:00

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores team består af ansvarsfulde specialister og dedikerede frivillige, som hjælper dig og din familie med information, oplæring og hjælp til at vælge, anskaffe og leve med cochlear implantater.

AB's fortrolighedserklæring Hos AB værner vi om dit privatliv. Vi vil aldrig sælge eller videregive personlige oplysninger til en tredjepart med henblik på markedsføring.

DK-partials-7