INFORMATIONSMØDER

NÅR DIT HØREAPPARAT IKKE LÆNGERE HJÆLPER DIG NOK

Kære høreapparatsbruger

Det er en stor beslutning at vælge at få CI. Du kender dine høreapparater og ved, hvad du kan forvente af dem.  CI kan derfor virke uoverskueligt nyt og meget anderledes.

I AB vil vi gerne hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning for dig. 

Derfor afholder vi løbende informationsmøder om at gå fra høreapparater til CI. På møderne fortæller vi om, hvordan du hører med et CI, kriterier for at få CI og så viser vi dig, hvordan et CI ser ud, ligesom du har mulighed for at møde en voksen med CI, der fortæller om livet og hverdagen med CI. 

Mange hilsner, Dorte Holst Advanced Bionics

Tak,

fordi du kontaktede os for at få hjælp til at finde den rette høreløsning for dig. Stol på os – vi er et fællesskab bestående af hørespecialister og brugere af cochlear implantater, som vil hjælpe dig med at høre og blive hørt. Du vil snart blive kontaktet af en medarbejder fra Advanced Bionics.

Hvis din henvendelse haster, eller hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte customerservice.sca@advancedbionics.com.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores team består af ansvarsfulde specialister og dedikerede frivillige, som hjælper dig og din familie med information, oplæring og hjælp til at vælge, anskaffe og leve med cochlear implantater.
AB's fortrolighedserklæring Hos AB værner vi om dit privatliv. Vi vil aldrig sælge eller videregive personlige oplysninger til en tredjepart med henblik på markedsføring.DK-Form-1