BabyBeats: kontakt på et tidligt stadie.

Lyd er en afgørende faktor i barnets liv, det øjeblik det bliver født Det er på dette stadie, at deres hjerner begynder at forbinde betydning med forskellige lyde.

BabyBeats™ ressource til tidlig intervention er specielt udviklet af vores forskere sammen med eksperter inden for børns første udvikling og at lære babyer at lytte og kommunikere.

Appen indeholder sjove musikalske aktiviteter, som engagerer og motiverer dit barns høreforståelse, hvilket gør det i stand til at knytte sig til andre og lege og lære, mens barnet udsættes for sang og tale i hjemmet. Alle aktiviteterne er designet med henblik på at skabe et fundament for lytte-, lære- og kommunikationsfærdigheder, som vil fremme tætte relationer, i takt med barnet bliver ældre.

BabyBeats har mange funktioner.

  • Hjælper ved udviklingen i kommunikation og de fremspirende preverbale færdigheder.
  • Gør det nemmere for barnet at skabe bånd og knytte sig til forælderen eller omsorgspersonen.
  • Understøtter udviklingen af din babys hjerne.
  • Understøtter brugen af høreapparater.

Din Cochlear implantat ressource:
Du får adgang til stærke historier og oplysninger om CI'er og hørenedsættelse.

Vi opfordrer dig til at besøge vores blog. Du vil finde historier skrevet af CI-eksperter, forældre til børn med CI'er samt voksne brugere af CI om deres rejse mod bedre hørelse samt værdifulde artikler om hørenedsættelse og teknologien i cochlear implantatet.

Vi håber, at denne blog kan blive en informationskilde og hjælp til inspiration på din families rejse mod en bedre hørelse. Husk at abonnere på bloggen, så du vil modtage besked om nyt indhold.


Bedre hørelse. Skab kontakt.

Hos Advanced Bionics tror vi på, at alle børn har ret til et liv, hvor hørenedsættelsen ikke sætter begrænsninger. Derfor har vi udviklet markedets mest fleksible, innovative og patientorienterede cochlear implantat systemer.

Vores cochlear implantat platform er førende i branchen og afstemmer de bedste teknologiske løsninger og tjenester med dit barns specifikke behov for at forbedre hørelsen. Når børn har en god hørelse, kan de skabe en stærk forbindelse til omverdenen. Så enkelt – og livsændrende – er det faktisk.

Rundt omkring i verden har titusinder af mennesker i dag gavn af vores cochlear implantater. Både du og dit barn kan opleve denne stærke forbindelse til omverdenen.

LAD OS TAGE EN SNAK

Formuläret har skickats in!

Tack för att du kontaktade oss med dina frågor om hörsellösningar. Du kan lita på oss: en community med audionomer och användare av cochleaimplantat. Vi hjälper dig att Hear and Be Heard™ (höras och bli hörd). En representant från Advanced Bionics tar snart kontakt med dig!

Om du behöver svar direkt eller om du har fler frågor kan du kontakta Hear@AdvancedBionics.com.

Avgiftsfritt telefonnummer:  + 46 8 121 553 08 Sverige

Vi hjälper gärna till

Vårt team består av engagerade professionella och dedikerade volontärer som  förser dig och dina nära med information, utbildning och support för att välja, få och leva med cochleaimplantat.AB:s sekretesspolicy tar din sekretess på allvar. Vi säljer eller överför aldrig dina personuppgifter till andra företag i marknadsföringssyfte.SV-Form-2


D000028633